De essentiële planningstool voor ieder bedrijf

Wanneer je al eens over field service management gehoord hebt, dan begrijp je inmiddels de toegevoegde waarde die het te bieden heeft en dan heb je waarschijnlijk ook begrepen dat planning ontzettend belangrijk is en dat een goede software daarbij essentieel is. Zo is deze planningtool een perfecte oplossing voor ieder bedrijf met een drukbezette buitendienst waarbij het ontzettend belangrijk is om orde te houden om ook het gehele proces zo efficiënt mogelijk te kunnen laten verlopen. Op die manier heb je een programma waar alle benodigde gegevens in staan en heb je geen verschillende agenda’s meer naast elkaar staan om het op orde te kunnen houden. 

Het belangrijke overzicht behouden

In deze planningstool kun je precies de locatie van iedere medewerker zien, zodat je weet of deze collega al op locatie is of dat deze persoon nog onderweg is. Jij kunt dan ook snel zien of er iets gewijzigd is in een werkbon en waar nodig kun je de werkbon aan de medewerker toewijzen en dit gewoon in hetzelfde systeem, waardoor je niet onnodig blijft switchen en daardoor het overzicht soms dreigt te vergeten. Je kunt zelfs de routes inzien van de buitendienst en kijken waar deze efficiënter kunnen om brandstof en tijd te kunnen besparen. Aspecten die voor ieder bedrijf erg belangrijk zijn. 

Alles in een programma

Je hebt in hetzelfde programma ook een agenda die je helemaal zelf kunt personaliseren, zodat het zo makkelijk mogelijk werkt en je goed het overzicht kunt bewaren. Hierdoor kun je alles in het systeem makkelijk met elkaar combineren en kun je alles zo instellen op de manier zoals jij dat het handigst vindt. Wanneer je kijkt op de site van https://fieldbuddy.com, vindt je de verschillende mogelijkheden, maar ook kun je video’s bekijken die het systeem nog eens duidelijk laten zien en die jou kunnen vertellen wat het jouw bedrijf op kan leveren.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *