Stijlvolle mode van Scotch & Soda

Mode is voor sommigen meer dan alleen maar surfen op online shopping sites om merkkledij te vinden. Het gaat erom hoe je de kleding combineert met andere kledingstukken, die je kunnen helpen om er in het algemeen beter uit te zien in je verschijning. Scotch & Soda is een van de bedrijven die je in staat stellen om dit te doen als gevolg van de brede keuzes die ze aanbieden. Uit de naam van het bedrijf kun je raden dat de kleding die ze aanbieden is voor degenen die een strand of andere plaatsen willen bezoeken die zomerse energie uitstralen. Dit kan een goede optie voor je zijn als je dergelijke plaatsen in de zomer graag bezoekt. Dit bedrijf is enorm gegroeid en uitgebreid naar vele landen buiten zijn oorsprong.

Nederlands modemerk

Scotch & Soda is in 1985 in Nederland begonnen als een groothandelsmerk voor mannen. Het werd in 2001 opnieuw gelanceerd en vervolgens gekocht door Kellwood, dat in 2011 het moederbedrijf van het bedrijf werd. Nog in 2014 werd de Noord-Amerikaanse CEO Ari Hoffman aangesteld om toezicht te houden op de uitbreiding van de activiteiten van het bedrijf in de Verenigde Staten in alle productcategorieën en de oprichting van een groothandels- en detailhandelsdistributienetwerk. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft de executive functies bekleed bij Gant en Benetton, waar hij de leiding had over hun Noord-Amerikaanse activiteiten. Hij heeft ook in totaal 12 jaar voor Yves Saint Laurent gewerkt. Met andere woorden, Ari Hoffman is meer dan geschikt om de koers van het bedrijf te leiden. 

Snelle uitbreiding

De Scotch & Soda-keten is een van de weinige bedrijven die de trend van teruglopend voetgangersverkeer en trage verkoop doorbreken in een tijdperk waarin veel winkeliers hun deuren sluiten. Het in Amsterdam gevestigde modemerk, dat bekend staat om zijn unieke gevoel voor design en zijn gevarieerde seizoensgebonden ontwerpen, is bezig met een grote groei.

De nieuwe collecties van Scotch & Soda zijn erg populair en verkrijgbaar bij Sans-online.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.