De mooiste en meest praktische tassen ontdekken 

Functioneel maar zeker ook mooi, dan praat je over de tassen die door Reisenthel gemaakt worden. Het merk zet in op functionaliteit met hun winkel tassen en trolleys. Ze zijn bijzonder stevig en altijd waterdicht. Ze hebben onder anderen een winkelmand gemaakt. Een mand veranderd niet zomaar van vorm, scheurt niet en bovendien zijn alle spullen die er in zitten goed beschermd, dit is ideaal voor glazen potten en flessen. 

De felle kleuren en fraaie printen aan de buitenkant maken de tassen van Reisenthel nog aantrekkelijker. Je gaat natuurlijk niet met een saaie tas op stap. De mooie afwerking kan altijd op veel complimentjes rekenen. 

Schooltassen van hoge kwaliteit 

Reisenthel heeft ook schooltassen. Dit is perfect voor wanneer de kinderen nog een prachtige kleurrijke tas nodig hebben. In een schooltas bevinden zich vaak kostbare boeken en soms wordt er vergeten om er tactvol mee om te gaan. Een sterke tas is daarom noodzakelijk. Gedurende het najaar en de winter is het fijn als de tas waterdicht is, niks is zo vervelend als waterschade aan je spullen na een regenbui. De tassen van Reisenthel zijn waterdicht, bovendien maken ze ook regenjassen. Het is dus mogelijk om een prachtige tas te hebben en een bijpassende regenjas. 

Alle hoge kwaliteit tassen op één plek 

Bij Maes & Hills zijn de mooiste tassen te vinden. Naast Reisenthel kun je hier tassen en koffers van veel bekende Duitse merken vinden, die bekend staan om hun goede kwaliteit en schitterende designs. 

Alle designs van Reisenthel naast elkaar op internet vinden heeft zijn voordelen. Je komt alle ontwerpen tegen, waardoor je de tas kunt kiezen die het beste bij jou past. Naast ontzettend makkelijk zoeken heb je de tas snel in huis, zodat je deze ook bijna direct kunt gebruiken. Dat is natuurlijk het eerste dat je wilt doen met een Reisenthel tas. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *