Verschillende merken bucket hats

Een bucket hat is een mooie hoed voor mannen. De bucket hat is de laatste tijd veel te zien op straat, en dat vinden wij niet gek. Het is een prachtig hoofddeksel dat wat ons betreft niet mag ontbreken in je kledingkast. In deze blog zullen we een aantal verschillende heren bucket hats bespreken, samen met enkele webshops waar je ze kunt vinden.

Een van de meest populaire merken van heren bucket hats is Kangol. Hun ontwerpen zijn tijdloos, een mooi design dat bij elke outfit past. Hun Bermuda Casual bucket hat is bijvoorbeeld een echte hardloper en is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart, bruin en grijs. Je kunt deze hoed vinden op de website van Kangol zelf, maar ook op andere websites zoals Zalando of ASOS.

Een ander merk dat bekend staat om hun heren bucket hats is Stüssy. Hun ontwerpen zijn meer streetwear-geïnspireerd en zijn perfect voor mannen die op zoek zijn naar een meer urban look. Hun Nylon Ripstop bucket hat is een van hun meest populaire ontwerpen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder marineblauw, olijfgroen en zwart. Je kunt deze hoeden vinden op de website van Stüssy zelf, maar ook op andere websites zoals End Clothing en Mr. Porter.

Voor mannen die op zoek zijn naar een meer opvallende look, is de Paisley Bucket Hat van Palace Skateboards misschien iets voor jou. Het ontwerp is voorzien van een opvallende paisley-print en is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals blauw, roze en groen. Je kunt deze hoed vinden op de website van Palace Skateboards zelf, maar ook op andere websites zoals Farfetch en SSENSE.

Als het gaat om kleuren, zijn er tal van opties om uit te kiezen. Naast de gangbare kleuren zoals zwart, bruin en grijs, zijn er ook wat opvallende kleuren zoals roze, geel en oranje. De kleur die je kiest, hangt af van je persoonlijke voorkeur en de stijl die je wilt bereiken. Felle kleuren zijn perfect voor mannen die een statement willen maken, terwijl gangbare kleuren perfect zijn voor een ingetogen look. Beide is natuurlijk helemaal goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *