Falke is een fantastisch heren sokken merk

Het mag eigenlijk in geen enkele herenmode winkel ontbreken: Falke sokken. Falke dat is echt de klasbak onder de sokken merken. Met bijv. unieke innovaties zoals specifieke linkervoet sokken en rechtervoet sokken. Maar zeer hoogwaardige materialen zoals het dure Alpaca wol. Falke zijn gewoon echt sokken meesters. En de meeste sokken kenners zijn het daar wel over eens.

In dit blogbericht wil ik even wat favorieten uitlichten uit de huidige collectie. Mijns inziens zou iedere mannenmode winkel in Nederland fysiek of online maakt niet uit zou deze modellen moeten aanbieden en die zouden altijd op voorraad moeten zijn. Op dit moment lijkt Hemdvoorhem.nl de meest voorname aanbieder te zijn van Falke sokken dus die nemen we als voorbeeld.

Enfin, voor sport, ben ik echt een groot fan van Run. Bezichtigen kan hier: hemdvoorhem.nl falke run. Gewoon heerlijke sportieve sokken. Maar kunnen ook buiten het sportveld gebruikt worden ook voor casual zeer goed inzetbaar. Gewoon voor de meer sportief ingestelde mensen is dit een onmisbare sok.

Qua kniekousen, ben ik helemaal voorstander van Falke Family. Fantastische kniekousen zijn dat. Bezichtigen kan hier: hemdvoorhem.nl falke family kniekousen. De meeste mensen roemen wederom dat ze heerlijk zitten. Het draagcomfort dus. Ze gaan lang mee dus ook uitermate duurzaam, ze zijn lekker warm voor in de winter, maar op zich ook draagbaar in zomer, dat komt allemaal door het selectief gebruik van merino wol, dat is multi inzetbaar. Dus ook erg versatile zeg maar.

Homepads zijn ook prima voor mensen die echte fijne huissokken zoeken en misschien wat minder sportief ingesteld zijn en dus niet zo aangesproken voelen door de Falke run variant. Voor de thuisblijvers zijn de homepads een uitstekende keuze. Met deze sokken glip je nooit meer weg op gladde vloeren, en ze zijn net als de eerder beschreven Family kousen warm wanneer het koud is, en juist verkoelend wanneer de temperaturen stijgen.Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.