Herenmode trends najaar 2018

Het najaar nadert en dat betekent dat er weer warmere kleding uit de kast gehaald moet worden. Niet elke man staat daar bij te trappelen, en soms is het zelfs nodig om nieuwe kleding aan te schaffen. In dit artikel lichten wij de nieuwe herenmode najaarstrends van 2018 uit.

Leren jacks

Een van de klassieke trends die dit najaar ook weer te pas komt zijn de leren jacks, iets wat eigenlijk nooit uit de trend zal raken en jij er zo wel fashionable uit blijft zien. Echter is er een nieuwe variant van de klassieke Ieren jack op komst namelijk een meer basic leren jack om zo met de “minimalisme” trend mee te gaan.

Neutrale kleuren

Ook zijn de neutrale kleuren dit najaar weer helemaal hot. De afgelopen jaren waren vooral bepaalde neutrale kleuren zoals alleen zwart of wit in de mode, maar nu kan dit najaar alles gecombineerd worden, denk hierbij aan wit en zwart maar ook aan aardetinten en groen als een basis in een outfit.

Retro sneakers zijn terug

Ook dit najaar komen ze weer tevoorschijn de retro sneakers, deze klassiekers zijn eigenlijk helemaal niet zo lelijk en worden vaak in een nieuw jasje gestoken. Een voordeel biedt dit om je was neutrale look af te maken met wat kleur en zo op deze manier ook niet over de top over te komen, win-win dus. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om een gekleurde heren riem te kopen om zo wat meer kleur in je outfit te brengen. Deze kan je bijvoorbeeld vinden in de Lederwarenwebshop

Long sleeves

Een andere voor de hand liggende trend zijn de long sleeve t-shirts. Deze t-shirt passen perfect bij de andere trends, bijvoorbeeld onder je leren jacket of als basic in een monocolor outfit. Slim fit t-shirt zijn hierbij de trend, niemand wilt namelijk je zien in een sloppy long sleeve die aan alle kanten waait en je er wat dikker uit doet laat zien.

Met deze paar trends ga jij deze najaar trendy tegemoet!Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.