Goede kniekousen voor heren: Waar vind ik ze?

Kniekousen worden tegenwoordig door zowel mannen als vrouwen gedragen. Het is immers warmer dan gewone sokken of sneakersokken. Met dit verschrikkelijke, koude winterweertje dat vorige week gestart is, zijn we allemaal opzoek naar een manier om warm te blijven. En ik kan je verzekeren dat kniekousen echt helpen! De warmte blijft veel langer in je kousen omdat ze een stuk hoger moet om te kunnen ontsnappen.

Seizoensgebonden
Dus hier volgt een kleine tip voor de juiste heren kniekousen te vinden. Maar die tip geldt voor vrouwen evengoed.  Daarna lijst ik nog een paar winkels op waar je deze kniekousen kan vinden.

Donkere kleuren zoals zwart, grijs of bruin hebben de neiging om warmte vast te houden. Dat is de reden dat veel winterkleding uit donkere kleuren bestaat, en dat is voor kniekousen niet anders. Koop dus donkergekleurde kniekousen aangezien ze je zullen helpen om de warmte vast te houden.

Als het wat minder koud wordt en je moet minder letten op de dikte van je kousen, kan je voor kleurtjes gaan. Met een paar sokken kan je je outfit vervolledigen.

Waar vind ik ze?


Een paar websites waar je rustig kan zoeken achter jouw perfecte paar zijn onder andere Zalando, sokken-online, Hemdvoorhem en sokshop.nl. Of als je liever echt gaat winkelen en de stoffen voelen voor je je kniekousen koopt dan kan je best naar Veritas of Inno. Beide winkels bevatten een groot assortiment met alle kleuren voor zowel ons koude winterweertje als de warmere lente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *