Laat een houten horloge graveren

Een houten horloge is op zich al een bijzonder sieraad. Het is een horloge dat meteen opvalt door zijn bijzondere vormgeving. Hout is immers niet gebruikelijk voor horloges. Een houten horloge graveren geeft het horloge nog eens iets extra’s. Je kunt een naam in het horloge laten zetten of een bijzondere datum. Dit bijzondere geschenk aan jezelf of een ander is daardoor extra speciaal.


Kies een mooi houten horloge om cadeau te geven

Je kunt een houten horloge graveren om het aan een dierbare cadeau te geven. Je kunt er jullie namen in laten zetten maar ook een bijzondere datum zoals van een huwelijk of van de eerste ontmoeting. Ook kun je een houten horloge laten graveren ter gelegenheid van een jubileum van één van je medewerkers en het cadeau geven. Dat is weer eens wat anders dan een fles goede wijn of whisky.


Kies een mooi houten horloge om te laten graveren

Een houten horloge is een bijzonder geschenk. Het valt meteen op als iemand een horloge van hout draagt. Het past bij iedere stijl en smaak en is een sieraad dat je vele jaren zult dragen met veel plezier. Kies dus met zorg een mooi houten horloge en laat dit graveren met een bijzondere datum of tekst.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *