Trends in 2018

Een zomerjas voor mannen is perfect voor de koudere zomeravonden. En daarom ook een musthave voor iedere garderobe. In dit artikel bekijken we laatste trends op het gebied van mannen jassen. Geschikt voor de zomer maar ook herfst 2018. Zo zorg je ervoor dat je er dit jaar weer goed bij loopt.

Doorgaans bestaat het aanbod van heren jassen uit: Korte jacks, jassen met capuchon en jassen zonder. De kleuren verschillen echter ieder seizoen. Dit jaar zijn de basiskleuren: Zwart, grijs en (donker) blauw. Vooral in trek zijn de gewatteerde parka’s en elegante overjassen. Wij raden zeker deze softshell airforce jas aan. In Nederland moet je natuurlijk altijd rekening houden met regenachtig weer, ook in de zomermaanden.

Trends in 2018

In 2018 zien we dat voornamelijk deze trends in mannen jassen.

Stormbestendige jacks

Zoals parka’s of gewatteerde jassen. Dit zijn lange jassen die bescherming bieden tegen de kou met een extra voering. Deze jassen zijn geschikt voor koelere dagen, herfst en zelfs winter. Ook mannen krijgen het wel eens koud!

Overjassen

Dit zijn elegante jassen die een mooi silhouet geven. De perfecte chique jas. Geschikt voor in de zomer en najaar. Een stijlvolle jas die met zakelijke kleding te combineren is.

Regenjassen

Regenjassen zijn niet alleen maar praktisch. Tegenwoordig zijn ze ook een stylish item door het minimalistisch design. Het is een tijdloze toevoeging geworden voor iedere garderobe.  

Frisse zomeravonden

Een jas beschermt je tegen allerlei weersomstandigheden zoals hagel, regen en kou. Hoewel we hier in de zomer in mindere mate last van hebben is het toch verstandig om een zomerjas aan te schaffen. Ook wordt het in de zomer ‘s avonds vaak kouder dan verwacht. Een extra laag kleding is dan wel fijn. Een dunne parajumpers jas geeft je net dat beetje extra. Waardoor je het lekker warm blijft houden tijdens de koudere uren. Maar voornamelijk in de vroege ochtenden en de late avonden kun je een zomerjack het beste gebruiken. Voor iedere outfit is er dus een perfecte jas te vinden.

Er zijn natuurlijk veel meer trends voor 2018, maar dit waren een paar verschillende die een extra toelichting waardig zijn. Ben jij nog niet in bezit van deze jassen? Dan is het aan te raden er toch een paar aan te schaffen. Door het tijdloze design kunnen jassen vaak nog jaren mee.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.