Ayutthaya

Wat kun je allemaal doen in Ayutthaya?

Een vakantie boeken naar Thailand is nog niet zo makkelijk, er zijn namelijk erg veel plekken waar je graag heen wilt gaan. Allemaal zal het ook de moeite waard zijn om een kijkje te nemen, maar hoe kun je dan kiezen. Een van de dingen die je kunt doen is onderzoeken waar je interesse liggen. Daarom ben je hier waarschijnlijk ook gekomen. Een van de plekken die je kan bezoeken is namelijk Ayutthaya. Deze stad staat om een aantal dingen bekend. Denk bijvoorbeeld aan alle tempels die je hier kunt tegenkomen. Wel moet je goed kijken waar je allemaal in mag en waar je niet mag komen, maar gelukkig zullen er op locatie genoeg folders zijn die jou vertellen wat allemaal mogelijk is. Wist je trouwens ook dat deze stad de voormalige hoofdstad van Thailand was? Tegenwoordig is dit niet meer het geval want de hoofdstad is nu Bangkok, ook een zeer mooie stad om heen te gaan.

Boeddha

Een van de dingen die je ook tegen zult komen in Ayutthaya zijn boeddhabeelden. Dan spreek je niet over een paar beelden die je ergens ziet staan, en ook niet over tientallen beelden die je bij tempels ziet staan, maar daadwerkelijk over honderden beelden die je ziet staan. Dit alleen al is zeer indrukwekkend om te zien en ook zeker de moeite waard om een foto van te maken. Boeddha is namelijk de spiritueel leider van het Boeddhisme.

Ayutthaya

De vakantie boeken

Verder zul je ook zien dan Ayutthaya een zeer populaire bestemming is en je dus ook op tijd moet zijn met boeken. Je wilt het liefst zo dicht mogelijk in de buurt van de stad zitten, of zelfs in de stad zelf, zodat je zo min mogelijk reistijd hebt wanneer je op vakantie bent. Het is zonde om het grootste deel van je vakantie te spenderen in een auto of trein.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.