Slim fit overhemden voor een stoere en strakke look!

Overhemden zijn vandaag de dag niet meer uit ons straatbeeld weg te denken. Steeds meer mannen, jong en oud dragen dagelijks een overhemd. Dit komt doordat de saaie witte en blauwe overhemden plaats gemaakt hebben voor overhemden in mooie kleuren, met aparte designs en prachtige prints. Met een overhemd kun je jezelf tegenwoordig onderscheiden van anderen. Kies voor overhemden met een speciale kraag, een aparte stiksel of een bepaalde pasvorm en maak jezelf uniek.

Voor ieder figuur het perfecte overhemd

Juist omdat overhemden tegenwoordig door bijna alle mannen gedragen worden, speelt de kledingbranche hier goed op in. Voor de langere mannen zijn er bijvoorbeeld speciale mouwlengte overhemden te verkrijgen. Overhemden met langere mouwen en een langer rugpand waardoor het overhemd goed in de broek blijft zitten. Vroeger was het voor de langere slanke mannen soms nog best lastig om een passend overhemd te vinden. Een groter (langer) overhemd was ook meteen breder, waardoor het overhemd als een zak rondom het lichaam zat. Maar omdat wij in Nederland steeds meer lange mannen kregen zijn er vandaag de dag ook speciale Slim fit pasvormen. Extra lange maar smalle overhemden!

Mouwlengte7, de herenmode winkel voor lange mannen in Amsterdam!

Op de Maasstraat 87 in Amsterdam vind je de herenmode winkel Mouwlengte7. Ben jij een lange slanke man, dan moet je hier zeker een keer een bezoekje aan wagen. Je zult versteld staan wat voor keus er is in mooie Slim fit Mouwlengte7 overhemden die jou perfect zullen staan! Heb je geen tijd om overdag onze winkel te bezoeken? Kijk dan online in onze internetwinkel, gebruik de maattabel om de juiste maat te bepalen en bestel jouw perfecte overhemd op Mouwlengte7.com! Je kunt hier trouwens ook terecht voor heerlijk zachte en wat langere T-shirts voor onder je overhemden.