Waarom altijd witte T-shirts als onder shirt?

Gek genoeg is het witte T-shirt de meest gekozen kleur als men moet kiezen voor een shirt onder een overhemd of trui. Gek omdat een zwart of grijs shirt vaak veel mooier combineert. Zwart en grijs zijn ook basiskleuren net zoals wit maar vele malen minder gekozen als kleur voor een ondershirt. Komt dit voor uit gewoonte, uit het feit dat T-shirts vroeger alleen maar in het wit verkrijgbaar waren? We hebben geen idee maar vinden dat daar nu wel verandering in mag komen. Gewoonweg omdat een grijs of een zwart T-shirtje veel mooier staat. Neem de proef op de soms maar eens.

Leg je overhemd voor de volgende dag klaar

Of je nu ’s avonds of ’s morgens je kleding klaar legt voor de volgende dag maakt niet uit. Kies een broek een trui of als je dat liever draagt, een overhemd en leg het op je bed. Pak dan 3 T-shirts, een witte, een grijze en een zwart T-shirtje, en leg ze bij je kledingcombinatie op je bed. Wat valt je op? Welke kleur T-shirt staat het mooist bij je gekozen outfit? Wij durven te wedden dat dat niet het witte shirt is!

Welke kleur shirt je ook draagt, kies voor kwaliteit!

Ga je nu je keuzes wijzigen en kies je vaker voor een grijs of een zwart T-shirtje? Het maakt ons niet uit maar we willen je er wel op attenderen dat je altijd voor kwaliteit moet kiezen. Een zachte katoensoort en stevige maar zachte stiksels zorgen voor een hoog draagcomfort dat zeker belangrijk is als je het T-shirtje onder je overhemd of trui draagt. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, kijk maar eens op de website van ShirtsofCotton.com Zij verkopen daar een enorm assortiment T-shirts van zeer goede kwaliteit voor een mooie prijs. We garanderen dat je heel lang plezier hebt van deze shirts ook als je ze vaak wast.Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.